TANZANIA THE MOVIE

Här kommer en försmak av vad ni kommer få se den närmaste veckan! Nu kommer vi tillbaka starkt med internet och elektriciteten på vår sida!

Andra matchen! GO MNINI!

Fotbollen här är helt underbart. Se hela detta klipp och njut av kulturen! För det gör vi till 100%! Kolla bara hur de firar mål här! Dags att införa i Sverige!

RAIN TREE

Det här är ett av de mest finurliga träd vi har sett!

Ett meddelande till lärarna på Draggen

I år som alla lärare på draggen så fick ni inga julklappar. Istället så har pengarna fördelats på olika projekt. Ett av dem är Tanzania projektet som Dragonskolan håller i. Vi fick i uppdrag att köpa studie medel (i form av läroböcker) till Mnini Secondary (där vi arbetar). Så om ni lärare undrar varför ni inte fick någon present så vet ni att pengarna har gått till en bra gärning! ETT STORT TACK.

RUGBY, inget för erik

Idag förklarar vi med en film, varför vi spenderade förra lördagen på ett sjukhus. Erik + rugby = Axeln urled. Först så är det en kort trailer om våran rugby här i tanzania. Den andra filmen berättar sanningen om vad som hände efter första tacklingen. Enjoy

Fotboll

Jag och Erik har haft vår första match med vårt skollag. Den första filmen är en trailer till en långfilm som kommer ut den 24 februari. Enjoy! '

Ibland måste man vara seriös

En kort förklarar på hur det går.

En dag med oss

En snabb spolad dag.

JaY-Z in the building.

En av våra sköna vänner i vår bostad

Kakkelackaaa killing time.

Det är såhär vi gör på kvällarna då kakkelackorna kommer fram.

WE HAVE NO EL

Vi ber om ursäkt för att det tar lång tid att uppdatera. Vi har inte haft el på ett par dagar. Så vi har typ levt i totalt mörker efter 18.00. Vi uppdaterar med klipp så snart som möjligt. Vi hade tänkt lägga upp ett klipp nu men tyvärr så brister även internet. We will be back soon.

RSS 2.0